top of page

ARICKX

FAMILIEBEDRIJF SINDS 1984

Hugo Arickx richtte in 1984 de bouwonderneming op onder zijn eigen naam met de bedoeling om bouwmaterialen te verkopen en kleine bouwwerken te realiseren. Hugo en Miriame staan nog steeds aan het hoofd, maar namen een vast team onder de vleugels.

 

Zonen Christophe en David zijn 4 jaar geleden ook in de zaak gekomen. Tegenwoordig bestaat Arickx uit 2 afdelingen: vloeren en totaalprojecten. Door de aanwezige technische kennis kan Arickx alle soorten werk aan, gaande van een gevelrenovatie tot een volledige renovatie van de woning, of een nieuwbouwwoning inclusief technieken.

Arickx staat bekend voor zijn eerlijke prijzen en vlotte opvolging. Zowel voor particulieren, bedrijven als openbare besturen.

We hebben misschien niet de grootste toonzaal, maar dat wil niet zeggen dat onze prijzen hoger liggen. Integendeel.

Neem gerust contact op of kom eens langs. Tot binnenkort!

ARICKX VOOR PARTICULIEREN, BEDRIJVEN EN OPENBARE BESTUREN

Wij beschikken over een erkenning als aannemer in de categorie D, D1, D10, D29. Hiermee tonen wij aan dat wij voldoende technische en beroepsbekwaamheid hebben om overheidswerken, architecturale werken en particuliere werken uit te voeren. Bovendien zorgen bijscholingen dat we steeds op de hoogte zijn van de laatste technieken en materialen, zonder onze klassiekers uit het oog te verliezen.  

Fier lid van:
 

logo-confederatiebouw.png
bbri_logo_nl.png
showroom.png

INSPIRERENDE
SHOWROOM

assortiment.png

RUIM
ASSORTIMENT

plaatsingsdienst.png

EIGEN

PLAATSINGSDIENST

ervaring.png

35 JAAR

ERVARING

bottom of page